Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

En dag vil vi drive arabiske forrædere ut av Israel

Effie Eitam representerer National Union, det mest høyreorienterte partiet i den israelske nasjonalforsamlingen. Han reagerer sterkt på den arabiske demonstrasjonen i Umm al-Fahm tirsdag. Arabiske aktivister ropte slagord mot den "zionazistiske staten" og oppfordret "Gazas martyrer" til å fortsette sin væpnede kamp. – Ingen fornuftige demokratier kan tåle slik forræderi i krigstid, mener Eitam. Onsdag henvendte han seg til arabiske representanter i Knesset som deltok på demonstrasjonen. – Vi blir tvunget til å drive dere ut, sammen med alle de andre som deltok i gårsdagens ustyrlige, hensynsløse og forræderiske angrep mot Israel, sa Eitam under plenumsdebatten. Eitam understreket at han ikke tenkte på den arabiske minoriteten generelt, men bare på de arabiske Knesset-medlemmene og de andre arabiske aktivistene som deltok under demonstrasjonen tirsdag, skriver Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart