Israel driver etnisk rensning av Øst-Jerusalem

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Israel prøver å gjennomføre en etnisk rensing av Øst-Jerusalem, ved å ikke la arabere bygge hus og ved å separere dem fra Vestbredden. Det hevdet PA-formann Mahmoud Abbas torsdag under et besøk i Senegal. – Våre brødre i Øst-Jerusalem står overfor en plan om etnisk rensing, som et resultat av Israels beslutninger om høyere skatter, restriksjoner på bygging og stenging av palestinske institusjoner, i tillegg til separasjonen fra Vestbredden med det rasistiske adskillelsesgjerdet, slo Abbas fast. Talsmann for statsminister Ehud Olmerts kontor, Mark Regev fordømte senere uttalelsene fra PA-formannen, skriver Jerusalem Post. – Fredsprosessen står overfor mange hindre, og ledere må ikke forsterke dem ved å komme med sårende uttalelser, forklarte Regev.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart