Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel driver etnisk rensning av Øst-Jerusalem

Israel prøver å gjennomføre en etnisk rensing av Øst-Jerusalem, ved å ikke la arabere bygge hus og ved å separere dem fra Vestbredden. Det hevdet PA-formann Mahmoud Abbas torsdag under et besøk i Senegal. – Våre brødre i Øst-Jerusalem står overfor en plan om etnisk rensing, som et resultat av Israels beslutninger om høyere skatter, restriksjoner på bygging og stenging av palestinske institusjoner, i tillegg til separasjonen fra Vestbredden med det rasistiske adskillelsesgjerdet, slo Abbas fast. Talsmann for statsminister Ehud Olmerts kontor, Mark Regev fordømte senere uttalelsene fra PA-formannen, skriver Jerusalem Post. – Fredsprosessen står overfor mange hindre, og ledere må ikke forsterke dem ved å komme med sårende uttalelser, forklarte Regev.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart