Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lag ny regjering som vil fortsette krigen

Fatahs væpnede fløy, Al-Aqsa Martyrbrigadene, oppfordrer PA-formann Mahmoud Abbas til å sparke statsminister Salaam Fayyad og starte nye forhandlinger med Hamas. – Vi ber Abbas danne en ny regjering som ikke gir opp den væpnede kampen, heter det i en løpeseddel som gruppen deler ut i Ramallah. Martyrbrigadene har varslet at de vil gjenoppta sine angrep mot Israel etter at fire militante palestinere ble drept i en IDF-operasjon i Betlehem onsdag kveld. To av mennene, Muhammad Shehadeh og Ahmed Balboul, var ledere for Islamsk Jihad og Martyrbrigadene i Betlehem-området. Under begravelsen til de militante palestinerne ble det viftet med Hizbollah-flagg og ropt slagord for nye angrep mot Israel, rapporterer Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart