Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi bruker kvinner og barn som skjold

For noen uker siden avslørte MEMRI dødstruslene mot en dansk karikaturtegner på barne-tv på Gaza-stripen. Her er en oversettelse av et utdrag fra talen som Hamas-politikeren Fathi Hammad holdt på Al-Aqsa TV fredag 29. februar 2008: – [Allahs fiender] vet ikke at det palestinske folk har utviklet sine [metoder] for død og dødssøk. For det palestinske folk har død blitt en industri, hvor kvinner utmerker seg, og det gjør alle mennesker som bor i dette landet. De eldre utmerker seg, og det gjør mujahideen (militante) og barna. Det er derfor de har dannet menneskeskjold av kvinner, barn, eldre og mujahideen, for å utfordre den zionistiske bombemaskin. Det er som de sier til den zionistiske fienden: "Vi ønsker oss død slik som dere ønsker liv." Se videoinnsalget hos MEMRI.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart