Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vi fortsetter Gaza-operasjoner til rakettangrep stanser

Israel vil fortsette med "kontinuerlige" operasjoner på Gaza-stripen inntil rakettangrepene mot sivile israelske boligområder stanser fullstendig. Det bestemte sikkerhetsutvalget i regjeringen onsdag. Transportminister Shaul Mofaz tok til orde for full invasjon av Gaza-stripen, men ble nedstemt, i følge Israel Radio. Visestatsminister Haim Ramon hadde et annet forslag. Han går inn for å erklære en ensidig våpenhvile, fulgt av skarp respons på hver eneste Kassam-rakett. Dersom Hamas eller andre terrororganisasjoner avfyrer nye raketter, vil Ramon straks svare med artilleriild mot utskytningsstedet og kutte alle forsyninger til Gaza-stripen, inkludert gass og strøm. De palestinske rakett-terroristene avfyrer i stor grad sine raketter fra sivile palestinske boligområder. En direkte israelsk respons mot avfyringsstedet vil derfor kunne kreve mange sivile liv. Israel ble angrepet med tre Kassam-raketter onsdag formiddag, mens regjeringsmedlemmene satt i møtet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart