Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

IDF må ha god kontroll på bakken for å stanse granat- og rakettangrepene

Israels påtroppende sjef for luftstyrkene mener IDF kan stanse rakettangrepene og våpensmuglingen med bakkestyrker på Gaza-stripen. – Ut fra et profesjonelt synspunkt må Israel etablere god kontroll på bakken [på Gaza-stripen] dersom vi ønsker å forhindre rakett- og granatangrep, sier generalmajor Ido Nehushtan i IDF. Han påpeker også hvordan våpen strømmer inn til Libanon og Gaza-stripen, mens våpensmuglerne ikke har den samme frihet på Vestbredden hvor Israel kontrollerer grensene. – Dersom israelske styrker er tilstede på bakken, slik de er på Vestbredden, kan vi over tid stanse utviklingen og produksjonen av raketter og andre våpen, sier Nehushtan.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart