Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

IDF må ha god kontroll på bakken for å stanse granat- og rakettangrepene

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Israels påtroppende sjef for luftstyrkene mener IDF kan stanse rakettangrepene og våpensmuglingen med bakkestyrker på Gaza-stripen. – Ut fra et profesjonelt synspunkt må Israel etablere god kontroll på bakken [på Gaza-stripen] dersom vi ønsker å forhindre rakett- og granatangrep, sier generalmajor Ido Nehushtan i IDF. Han påpeker også hvordan våpen strømmer inn til Libanon og Gaza-stripen, mens våpensmuglerne ikke har den samme frihet på Vestbredden hvor Israel kontrollerer grensene. – Dersom israelske styrker er tilstede på bakken, slik de er på Vestbredden, kan vi over tid stanse utviklingen og produksjonen av raketter og andre våpen, sier Nehushtan.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart