Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kritiserer politiets opptreden under aksjon av ytrehøyre-aktivister

Søndag deltok omkring to hundre aktivister fra ytre høyrefløy i Israel i en voldelig aksjon mot den arabiske bydelen Jabel Mukaber i Jerusalem. Demonstrantene kastet stein på arabiske hus, ødela vinduer og soldrevne varmtvannssystemer, skriver Ha’aretz. Demonstrantene skal ha oppfordret til å ødelegge huset til terroristen som drepte åtte unge bibelstudenter for snart to uker siden. Politiet arresterte 22 aktivister og fikk forhindret at aktivistene ødela huset til terroristens familie, men blir kritisert for å være dårlig forberedt av tidligere politisjefer. – Denne demonstrasjonen ble dårlig behandlet, mener pensjonert politisjef Arieh Amit. – Jeg håper denne hendelsen vil bli gransket, sier tidligere politisjef Moshe Levy. – Vi kan ikke tillate slik som dette. Det vil føre til anarki, legger han til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart