Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

De som har råd har allerede dratt

Det er ikke lett å få sikre tall på hvor mange som har forlatt Sderot-området på grunn av de daglige rakettangrepene fra den Hamas-kontrollerte Gaza-stripen. Ordfører Eli Moyal innrømmer at mellom 10 og 15 prosent har dratt. Hjelpeorganisasjoner i området opererer med tall opp til 25 prosent. Sderot har tradisjonelt hatt omkring 20.000 innbyggere. – Vi må innrømme at de som har råd allerede har dratt fra byen. De fleste av innbyggerne som er igjen tilhører svakere stilte grupper, sier Sasson Sara. Han er leder for den lokale foreldregruppen og eier en grønnsaksbutikk i byen. Ordføreren vil nødig snakke om innbyggerne som forlater byen, fordi han frykter det vil få flere til å følge etter. Til Yedioth Aharonoth forteller han at den første store flyttestrømmen ut av byen kom etter eskaleringen i rakettangrepene i mai 2007. – Plutselig så vi at naboer og venner dro, sier Moyal. På en runde rundt i byen registrerte journalistene fra Yedioth Aharonoth flere hundre "hus for salg"-skilt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart