Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Stenger av Vestbredden og Gaza-stripen i frykt for terror i høytiden

Palestinske terrororganisasjoner har i mange år vist ekstra stor motivasjon til å gjennomføre angrep i forbindelse med jødiske høytider. Forsvarsminister Ehud Barak har derfor besluttet å stenge av Vestbredden og Gaza-stripen i forkant av Purim-høytiden. Det er ventet at vanlig trafikk gjennom kontrollpostene mot de palestinsk-kontrollerte områdene starter igjen på søndag. I vurderingen av trusselbildet må Israel også ta med Hizbollahs motivasjon til å hevne drapet på deres militære øverstkommanderende Imad Mughnieyh i Damaskus 12. februar. Den 40 dager lange sørgeperioden etter Mughnieyh går ut til helgen, og islamistiske terrorgrupper har tidligere lagt hevnangrep til slutten av slike sørgeperioder. Sikkerhetstjenesten Shin Bet har kraftig trappet opp sikkerheten rundt israelske kontorer i utlandet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart