Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Smuglertunnel brøt sammen

En av de mange smuglertunnelene fra Egypt til Hamas-kontrollerte Gaza-stripen brøt sammen fredag. Fire palestinere som arbeidet i tunnelen er blitt reddet, mens søk pågår etter en femte smugler, opplyser redningsarbeidere. Dagen før ble en smugler drept da en annen tunnel brøt sammen. Hamas hevder egyptiske sikkerhetsstyrker har brukt giftgass i tunnelen som brøt sammen fredag. En egyptisk tjenestemann i grensestyrken avviser anklagen. Han mener smuglerne kan ha fått pustebesvær på grunn av røyken etter en eksplosjon for flere dager siden, da tunnelen ble forsøkt stengt på egyptisk side. Store våpenmengder er smuglet inn til Gaza-stripen gjennom smuglertunnelene i Rafah, spesielt etter at Hamas tok kontroll over området ifjor sommer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart