Smuglertunnel brøt sammen

En av de mange smuglertunnelene fra Egypt til Hamas-kontrollerte Gaza-stripen brøt sammen fredag. Fire palestinere som arbeidet i tunnelen er blitt reddet, mens søk pågår etter en femte smugler, opplyser redningsarbeidere. Dagen før ble en smugler drept da en annen tunnel brøt sammen. Hamas hevder egyptiske sikkerhetsstyrker har brukt giftgass i tunnelen som brøt sammen fredag. En egyptisk tjenestemann i grensestyrken avviser anklagen. Han mener smuglerne kan ha fått pustebesvær på grunn av røyken etter en eksplosjon for flere dager siden, da tunnelen ble forsøkt stengt på egyptisk side. Store våpenmengder er smuglet inn til Gaza-stripen gjennom smuglertunnelene i Rafah, spesielt etter at Hamas tok kontroll over området ifjor sommer.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart