Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Flere angrep fra Gaza-stripen

De siste ukene har det hersket relativ ro på Israels front mot Gaza-stripen. Egypt har presset Hamas til å stanse rakettangrepene mot Israel, men andre terrorgrupper avfyrer noen få raketter av og til. Mandag ble det registrert en økning i antall hendelser ved grensen mot Gaza-stripen, melder Ha’aretz. Minst én rakett og flere granater ble skutt inn i Israel, og israelske soldater i grenseområdet ble beskutt. Ingen personer kom til skade. – Den relative roen på sørfronten må ikke tolkes som en avtale mellom Israel og Hamas, sier israelske sikkerhetskilder. De mener Egypt var motivert til å presse frem en forståelse med Hamas av hensyn til seg selv. Myndighetene i Kairo fryktet at volden skulle bevege seg over på deres territorium. Israelske toppoffiserer regner med at kampene vil blusse opp igjen om relativt kort tid, men tror Hamas er interessert i å opprettholde våpenhvilen inntil videre.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart