Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vi vil tillate palestinsk politi i Jenin

De israelske forsvarsstyrkene kommer til å gi adgang for en gruppe på 600 væpnede palestinske politimenn som skal tjenestegjøre i Jenin. Det vil forsvarsminister Ehud Barak fortelle til PAs statsminister Salaam Fayyad i et møte på onsdag, i følge Jerusalem Post. Politimennene skal opprettholde lov og orden på dagtid, mens israelske styrker forbeholder seg retten til å operere i byen på natten. – Vi må lette på restriksjonene for palestinerne på alle områder hvor det ikke kommer i konflikt med [israelske] sikkerhetsbehov, selv når det er en kalkulert risiko, sier Barak. Israel har også akseptert at Russland leverer 25 pansrede kjøretøy til de palestinske sikkerhetsstyrkene på Vestbredden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart