Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Vi vil tillate palestinsk politi i Jenin

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

De israelske forsvarsstyrkene kommer til å gi adgang for en gruppe på 600 væpnede palestinske politimenn som skal tjenestegjøre i Jenin. Det vil forsvarsminister Ehud Barak fortelle til PAs statsminister Salaam Fayyad i et møte på onsdag, i følge Jerusalem Post. Politimennene skal opprettholde lov og orden på dagtid, mens israelske styrker forbeholder seg retten til å operere i byen på natten. – Vi må lette på restriksjonene for palestinerne på alle områder hvor det ikke kommer i konflikt med [israelske] sikkerhetsbehov, selv når det er en kalkulert risiko, sier Barak. Israel har også akseptert at Russland leverer 25 pansrede kjøretøy til de palestinske sikkerhetsstyrkene på Vestbredden.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart