Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Aksjoner mot terrorister nødvendig for fredsprosessen

Israels utenriksminister Tzipi Livni forsvarte onsdag de israelske militæroperasjonene mot væpnede palestinske grupper på Gaza-stripen. – Dersom den palestinske nasjonalbevegelse gir etter for den andre gruppe [Hamas], vil det ha konsekvenser for vår evne til å komme videre i den politiske prosessen, advarte Livni. Utenriksministeren understreket også to viktige israelske krav i forhandlingene som pågår. Israel insisterer på at palestinerne legger alle krav døde og erklærer slutt på konflikten som en del av noen signert fredsavtale. Israel krever også at en fremtidig palestinsk stat blir den eneste løsningen på det palestinske flyktningeproblem. – Det er en tendens i verden i dag til å nekte vår rett som et nasjonalt hjemland for jødene, sa Livni. – Det er et utålelig stort gap mellom Israels verdier og Israels omdømme i utlandet som skaper manglende legitimitet, utdypet utenriksministeren. – Jeg er klar til å bli dømt av det internasjonale samfunn så lenge de vil dømme meg etter deres verdier [som de bruker når de dømmer andre]. Jeg forventer at man ikke sammenligner sivile som blir skadet i overlagte terrorangrep, med sivile palestinere som blir skadet under Israels forsvarsoperasjoner, sa Livni.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart