Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Andelen arabere øker til 25 prosent innen år 2030

Om drøye 20 år vil én av fire israelske statsborgere tilhøre den arabiske minoriteten, i følge en prognose fra Statistisk sentralbyrå i Israel. Det er ventet at den arabiske befolkningen vil øke fra 1,4 millioner i 2005 til 2,4 millioner i 2030. I dag utgjør den arabiske minoriteten omkring 20 prosent av befolkningen. I følge prognosen vil den jødiske befolkningen øke fra 5,3 millioner i 2005 til 7,2 millioner i 2030. Dette vil likevel utgjøre en reduksjon i den totale befolkningsandelen på fire prosentpoeng. Som i andre vestlige land vil andelen eldre i Israel øke raskt de neste tiårene. Om 22 år vil 14 prosent av befolkningen være over 65 år, mot 10 prosent i 2005.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart