Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Bombene på Gaza-stripen tikker fortsatt

Israels FN-ambassadør Dan Gillerman advarte tirsdag sikkerhetsrådet om den relative roen som har hersket på fronten mot Gaza-stripen de siste ukene, skriver Yedioth Aharonoth. – Selv om noen ønsker å dra oppmerksomheten til det nåværende fraværet av rakettangrep fra Hamas, må jeg advare om at den herskende roen kun er på overflaten. Bombene tikker fortsatt, men i stillhet, sa Gillerman. – Rakettutskytingene fra Gaza har ikke stanset. Hamas bruker denne roen til å smugle og produsere flere raketter. Det er et stille løfte, et løfte om hva som kommer siden: mer terror og mer vold, mer ekstremisme og mer blodbad, sa ambassadøren. Ettersom flere og flere internasjonale krefter ønsker at Israel skal forhandle med Hamas, måtte Gillerman understreke hvorfor dette ikke kommer til å skje. Han henviste til terrorangrepet på yeshiva Merkaz Harav i Jerusalem, og la til: – Da mødre og fedre kom for å samle restene av deres nedslaktede sønner, jublet ekstremistene på Gaza-stripen over spilt israelsk blod. – Dersom noen var i tvil om hva ekstremistene står for, satt reaksjonene på Gaza-stripen etter mordet på åtte israelske gutter perspektiv på tingene, hevdet Dan Gillerman.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart