Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Bombene på Gaza-stripen tikker fortsatt

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israels FN-ambassadør Dan Gillerman advarte tirsdag sikkerhetsrådet om den relative roen som har hersket på fronten mot Gaza-stripen de siste ukene, skriver Yedioth Aharonoth. – Selv om noen ønsker å dra oppmerksomheten til det nåværende fraværet av rakettangrep fra Hamas, må jeg advare om at den herskende roen kun er på overflaten. Bombene tikker fortsatt, men i stillhet, sa Gillerman. – Rakettutskytingene fra Gaza har ikke stanset. Hamas bruker denne roen til å smugle og produsere flere raketter. Det er et stille løfte, et løfte om hva som kommer siden: mer terror og mer vold, mer ekstremisme og mer blodbad, sa ambassadøren. Ettersom flere og flere internasjonale krefter ønsker at Israel skal forhandle med Hamas, måtte Gillerman understreke hvorfor dette ikke kommer til å skje. Han henviste til terrorangrepet på yeshiva Merkaz Harav i Jerusalem, og la til: – Da mødre og fedre kom for å samle restene av deres nedslaktede sønner, jublet ekstremistene på Gaza-stripen over spilt israelsk blod. – Dersom noen var i tvil om hva ekstremistene står for, satt reaksjonene på Gaza-stripen etter mordet på åtte israelske gutter perspektiv på tingene, hevdet Dan Gillerman.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart