Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Fire militante palestinere ble «henrettet»

Israel er det eneste landet i Midtøsten hvor regjeringskritiske menneskerettighetsorganisasjoner kan operere med stor grad av frihet. I en ny rapport kritiserer B’Tselem, som er en av de mest profilerte av disse gruppene, drapene på fire militante jihadister i Betlehem 12. mars.

På bakgrunn av organisasjonens egen etterforskning anklager B’Tselem de israelske forsvarsstyrkene for å ha henrettet palestinerne under automatild, uten at palestinerne prøvde å flykte eller svarte på ilden. B’Tselem hevder også at en israelsk soldat siden skjøt de fire mennene på kloss hold for å bekrefte drapene. Dersom mennene ble henrettet, brøt IDF med en bestemmelse fra Høyesterett hvor det ble forbudt å drepe palestinere med overlegg dersom mindre skadelige midler for å opprettholde sikkerhet er tilgjengelig. I klartekst betyr det at palestinere som truer Israels sikkerhet først og fremst skal arresteres og stilles for retten. Drap er bare en siste utvei dersom arrestasjon eller andre tiltak er vanskelig eller umulig. B’Tselem krever en granskning av operasjonen. I følge IDF hadde de fire palestinerne som ble drept i Betlehem 12. mars vært med på å planlegge og gjennomføre terrorangrep i Israel. Opplysningene som ble gitt fra militært hold etter operasjonen antydet at mennene ble skutt og drept i en skuddveksling eller da de forsøkte å rømme. IDF har foreløpig ikke gitt respons på den nye rapporten fra B’Tselem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart