Israel ønsker å forhandle med Syria

Infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer bekreftet fredag rykter som har versert i israelske medier den siste tiden, om at Israel ønsker å få Syria tilbake til forhandlingsbordet. – Vi gjør alt for å bringe Syria tilbake til forhandlingsbordet for å kunne signere en ny fredsavtale, sa han til Israel Radio. I tillegg gjør Ben-Eliezer det klart at det er åpenbart at Israel må gi fra seg Golan-høydene, dersom de skal oppnå fred med nabolandet. – Jeg er fullt klar over hva prisen vil bli, sier ministeren etter spørsmål fra Ha’aretz. Arbeiderparti-politikeren vil imidlertid ikke si noe om hvilke resultater som har kommet ut av Israels diplomatiske fremstøt overfor Damaskus.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart