Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel ønsker å forhandle med Syria

Infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer bekreftet fredag rykter som har versert i israelske medier den siste tiden, om at Israel ønsker å få Syria tilbake til forhandlingsbordet. – Vi gjør alt for å bringe Syria tilbake til forhandlingsbordet for å kunne signere en ny fredsavtale, sa han til Israel Radio. I tillegg gjør Ben-Eliezer det klart at det er åpenbart at Israel må gi fra seg Golan-høydene, dersom de skal oppnå fred med nabolandet. – Jeg er fullt klar over hva prisen vil bli, sier ministeren etter spørsmål fra Ha’aretz. Arbeiderparti-politikeren vil imidlertid ikke si noe om hvilke resultater som har kommet ut av Israels diplomatiske fremstøt overfor Damaskus.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart