Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Olmert burde ha gått av

Søndag møtte forsvarsminister Ehud Barak en gruppe familier som mistet sine kjære under Den andre Libanon-krigen. Under møtet slo Barak fast at han mener statsminister Ehud Olmert burde gått av som følge av den dårlige håndteringen av krigen. – Jeg er enig med dere i at statsminister Ehud Olmert burde ha tatt ansvaret og gått av rett etter publiseringen av Winograd-kommisjonens rapport angående regjeringens håndtering av Den andre Libanon-krigen, sa Barak. I følge tilhører David Einhoren, som selv har mistet en sønn i krigen, nektet forsvarsministeren å si noe om når han selv har planlagt å gå av. Han lovet nemlig selv å si opp sitt verv etter publikasjonen av den endelige Winograd-rapporten. – Vi spurte om det vil skje om et år eller to, men han sa at det vil skje "før dere tror", forklarer Einhoren til Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart