Hvem ville vel stemt på deg?

Tidligere partileder i Arbeiderpartiet Amir Peretz luftet mandag sin frustrasjon over sin etterfølger, forsvarsminister Ehud Barak. – Makt, det er din besettelse. Du sier vi må forberede oss på valg, men hvem vil vel stemt på deg?, sa Peretz. Han siktet til Baraks motvilje til å gå av som forsvarsminister, siden han tidligere lovet å trekke seg rett etter Winograd-komiteens endelige rapport. Barak lot påstanden stå uimotsagt, under partimøtet Peretz ytret seg på. Likevel skjulte han ikke sin frustrasjon over sin forgjengers oppførsel, melder Ha’aretz. – Jeg er fullstendig overbevist om at jeg ikke kan være så patetisk som deg, så jeg vil ikke svare på din tale eller dele ut karakterer. Enhver velger vil dømme for seg selv, sa den nåværende partilederen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart