Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hvem ville vel stemt på deg?

Tidligere partileder i Arbeiderpartiet Amir Peretz luftet mandag sin frustrasjon over sin etterfølger, forsvarsminister Ehud Barak. – Makt, det er din besettelse. Du sier vi må forberede oss på valg, men hvem vil vel stemt på deg?, sa Peretz. Han siktet til Baraks motvilje til å gå av som forsvarsminister, siden han tidligere lovet å trekke seg rett etter Winograd-komiteens endelige rapport. Barak lot påstanden stå uimotsagt, under partimøtet Peretz ytret seg på. Likevel skjulte han ikke sin frustrasjon over sin forgjengers oppførsel, melder Ha’aretz. – Jeg er fullstendig overbevist om at jeg ikke kan være så patetisk som deg, så jeg vil ikke svare på din tale eller dele ut karakterer. Enhver velger vil dømme for seg selv, sa den nåværende partilederen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart