Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kniv-terrorist skutt

En israelsk statsborger skjøt og drepte en palestinsk mann som forsøkte å drepe ham med kniv nær bosetningen Shiloh mandag ettermiddag. En kniv med et 20 centimeter langt blad ble funnet ved kroppen til den drepte terroristen. Foreløpige politiundersøkelser bekrefter at israeleren skjøt i selvforsvar. Palestineren stod på en haikestasjon da han plutselig forsøkte å ta livet av to personer som stod i nærheten. En av disse trakk da frem sin private pistol og drepte terroristen umiddelbart, melder Yedioth Aharonoth. – Bare noen timer etter IDF begynte å fjerne kontrollposter og gi økt bevegelsesfrihet for palestinerne på Vestbredden, prøvde en palestinsk terrorist å knivstikke israelere bare noen kilometer fra kontrollposten som ble fjernet fra Shiloh-krysset, påpeker Uri Ariel i det høyreorienterte partiet NU-NRP. Han holder forsvarsminister Ehud Barak ansvarlig for kniv-terroristens angrep.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart