Kniv-terrorist skutt

En israelsk statsborger skjøt og drepte en palestinsk mann som forsøkte å drepe ham med kniv nær bosetningen Shiloh mandag ettermiddag. En kniv med et 20 centimeter langt blad ble funnet ved kroppen til den drepte terroristen. Foreløpige politiundersøkelser bekrefter at israeleren skjøt i selvforsvar. Palestineren stod på en haikestasjon da han plutselig forsøkte å ta livet av to personer som stod i nærheten. En av disse trakk da frem sin private pistol og drepte terroristen umiddelbart, melder Yedioth Aharonoth. – Bare noen timer etter IDF begynte å fjerne kontrollposter og gi økt bevegelsesfrihet for palestinerne på Vestbredden, prøvde en palestinsk terrorist å knivstikke israelere bare noen kilometer fra kontrollposten som ble fjernet fra Shiloh-krysset, påpeker Uri Ariel i det høyreorienterte partiet NU-NRP. Han holder forsvarsminister Ehud Barak ansvarlig for kniv-terroristens angrep.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart