Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Setter ned vekstprognosen for 2008

Israels sentralbank setter ned prognosene for landets økonomiske vekst i inneværende år, melder Yedioth Aharonoth. Man venter nå en vekst på rundt 3,2 prosent, sammenliknet med fjorårets vekst på 5,3 prosent. I følge bankens guvernør Stanley Fischer skyldes reduksjonen en stagnerende verdensøkonomi, særlig i USA. – Den israelske økonomien er for øyeblikket inne i en veldig kompleks situasjon. Det er ingen tvil om at det israelske markedet vil bli påvirket av nedgangen i verdensmarkedet, sier han. Israels bank tror også at landet vil se en nedgang i bruttonasjonalprodukt (BNP) på rundt 1,5 prosent, sammenlinket med 2007-nivå. – Vi skal klare å vokse, selv om det skjer i et saktere tempo. Og etter krisen skal vi se vi har en enda sterkere økonomi, lover Fischer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart