Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Støtte til palestinsk terror viktigere enn motstand mot Iran

Egypt og Saudi-Arabia leder de arabiske statenes motstand mot Iran og landets atomprogram. Likevel støtter Egypt og Saudi-Arabia den islamistiske terrorbegelsen Hamas, som er en nær alliert av Iran. Redaktør i Jerusalem Post, Caroline Glick, mener hun har forklaringen. – For Egypt og Saudi-Arabia er støtten til palestinsk terror viktigere enn motstand mot Iran. Dersom de blir tvunget til å velge mellom å bekjempe Iran eller samarbeide med Iran i støtte til palestinsk terror, vil de alltid velge det siste alternativet, skriver Glick. Det er derfor Kairo og Riyadh presser på for en ny palestinsk samlingsregjering, og det er derfor Egypt lar sitt territorium bli brukt til å smugle våpen fra Iran til Hamas. – Som ledere av den såkalte gruppen med "moderate arabiske" land, hater Egypt og Saudi-Arabia jødene mer enn de frykter iranerne, skriver Glick.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart