Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Svarte i Knesset på 60 sekunder

Statsminister Ehud Olmert fattet seg i korthet da han talte til Israels nasjonalforsamling Knesset onsdag. – Opposisjonens oppgave overalt i verden er å utgjøre et alternativ. Jeg forstår det veldig godt. På den annen side har jeg vært ung og nå er jeg gammel, og jeg har aldri sett en slik uorganisert, meningsløs samling som denne, som bare vil skade Knesset og dets status, sa Olmert. Så gikk han og satte seg. 56 Knesset-representanter gav sin støttestemme til talen, 40 stemte imot, og to avstod. Likud-representant Gilad Erdan gav Olmert kraftig kritikk fordi han ikke tok møtet hvor regjeringens politikk skulle debatteres mer seriøst. – Når statsministeren ikke har noen svar til kollapsen i sikkerhet og diplomati, truer han nok en gang Knesset og utsetter offentligheten for forakt. Han klarte ikke en gang å bruke mer enn 60 sekund i sin tale i Knesset, sa Erdan. Olmert var tvunget til å møte i Knesset etter at 40 representanter hadde gått sammen om en innkalling til et møte med tittelen "En regjering uten strategi, fortsetter bare for å overleve".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart