Syria har mobilisert reservestyrker

Myndighetene i Damaskus forbereder seg på et storstilt angrep fra Israel mot Syria og Hizbollah, melder den arabiske London-avisen Al-Quds Al-Arabi onsdag. Den syriske hæren skal ha gjort omplasseringer og mobilisert noen av sine reservestyrker. – Syria tolker uttalelser fra israelske forsvarskilder som forberedelser til å rettferdiggjøre et angrep, skriver avisen. Det blir ikke gitt eksempler på hvilke uttalelser Syria reagerer på. Avisen skriver også at Hizbollah vil utsette sitt hevnangrep etter drapet på terrorsjefen Imad Mughniyeh, for å ikke gi Israel "en unnskyldning" for å angripe Hizbollah og Syria i større stil.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart