Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Syria har mobilisert reservestyrker

Myndighetene i Damaskus forbereder seg på et storstilt angrep fra Israel mot Syria og Hizbollah, melder den arabiske London-avisen Al-Quds Al-Arabi onsdag. Den syriske hæren skal ha gjort omplasseringer og mobilisert noen av sine reservestyrker. – Syria tolker uttalelser fra israelske forsvarskilder som forberedelser til å rettferdiggjøre et angrep, skriver avisen. Det blir ikke gitt eksempler på hvilke uttalelser Syria reagerer på. Avisen skriver også at Hizbollah vil utsette sitt hevnangrep etter drapet på terrorsjefen Imad Mughniyeh, for å ikke gi Israel "en unnskyldning" for å angripe Hizbollah og Syria i større stil.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart