Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Dro parallell mellom Hamas og Netanyahu

En svensk radiostasjon spurte onsdag Sveriges utenriksminister Carl Bildt hvordan det er mulig for Israel å inngå fred med palestinerne så lenge Hamas kontrollerer Gaza-stripen. – Det er mulig å inngå fred uten Hamas på samme måte som det er mulig å inngå fred uten Netanyahu på den israelske siden, svarte Bildt. Israelske diplomater reagerer sterkt på uttalelsen. – Det er en forferdelig og dum uttalelse som avslører fullstendig mangel på innsikt i Midtøsten, sier en tjenestemann ved israelsk UD til Jerusalem Post. – Bildt forstår tydeligvis ikke forskjellen mellom en leder for et israelsk politisk parti og en gruppe som er aktiv med terror som truer Europa like mye som Israel, legger han til. Benjamin Netanyahu er leder for Israels største opposisjonsparti, Likud, og var statsminister i tre år på slutten av 1990-tallet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart