Hizbollah på Vestbredden ville forgifte israelske restaurantkunder

To palestinske menn som arbeidet ved en grill-restaurant i Ramat Gan ble arrestert av israelsk sikkerhetstjeneste for nesten tre uker siden. Eihab Abu Rial og Anas Salum fra Nablus på Vestbredden planla å putte gift i maten de serverte kundene på restauranten i håp om å drepe flest mulig, opplyser Shin Bet. De to 21-åringene var rekruttert av en terrorcelle i Al-Aqsa Martyrbrigadene som mottar ordre og økonomisk støtte fra Hizbollah. De to palestinerne hadde ikke arbeidstillatelse og oppholdt seg ulovlig i Israel, skriver Yedioth Aharonoth. De ble arrestert bare noen få dager før de skulle gjennomføre sin dødbringende plan.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart