Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Carter skadet fredsprosessen

President Shimon Peres kritiserte søndag USAs tidligere president Jimmy Carter for hans siste bok om Midtøsten-konflikten. I boken anklager Carter Israel for å være en apartheidstat. – Din aktivitet de siste årene har gjort stor skade for Israel og fredsprosessen, sa Peres, i følge sine medarbeidere, da han tok imot Carter i presidentboligen i Jerusalem. Peres kritiserte også Carters planer om å møte Hamas-leder Khaled Mashaal i Damaskus. – Det vil være "en alvorlig feil" av Carter å møte Mashaal, sa Peres. Mashaal er en "morder og terrorist", la han til. I følge Carters offisielle program for besøket i Israel er det ikke avtalt noe møte med verken statsminister Ehud Olmert, utenriksminister Tzipi Livni eller forsvarsminister Ehud Barak. Carters planer om å møte Mashaal er årsaken til den "kalde skulderen", i følge Ha’aretz. – Israelske ledere kritiserer ikke Carter offentlig i respekt for hans tidligere posisjon som USAs president, sier en sentral politisk kilde i Jerusalem.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart