Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Frykter Saudi-Arabia får kjøpe F-35 Joint Strike Fighter

Israelske forsvarskilder uttrykker økende bekymring for at USA vil tillate salg av det toppmoderne kampflyet F-35 Lightning II Joint Strike Fighter til Saudi-Arabia. – Saudi-Arabia er alltid ute etter den beste teknologien, og amerikanerne vil ha problemer med å si nei, sier en sentralt plassert tjenestemann til Jerusalem Post. For å bevare et våpenteknisk overtak på Saudi-Arabia har Israel presentert USA med en ny handleliste for våpen som inkluderer F-22 Raptor og ny teknologi for laserstyrte bomber. F-22 Raptor (bildet) er laget for å ikke oppdages på radar, og skal være det mest avanserte kampflyet verden har sett. Den siste tiden har det vært flere møter mellom det israelske forsvarsdepartementet og Pentagon hvor man har drøftet utveksling av våpensystemer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart