Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil ikke utelukke sammenslåing med Israel Beiteinu

Det kan være aktuelt at de to største opposisjonspartiene på høyresiden i Israel, Likud og Israel Beiteinu, stiller felles valgliste til neste Knesset-valg. Tanken har fått ny vind i seilene etter at Israel Beiteinu trakk seg ut av regjeringskoalisjonen i januar. Israel Beiteinu har krevd at Likuds sentralkomite aksepterer fire sentrale punkter i deres politiske program før det kan bli aktuelt med en sammenslåing. Dette inkluderer utveksling av territorier med de palestinske selvstyremyndighetene (som vil gjøre arabiske byer og landsbyer i Galilea del av en framtidig palestinsk stat), reform av det politiske system med sterkere politisk makt for presidenten (etter amerikansk eller fransk mønster), innføring av borgerlige ekteskap og desentralisering av det religiøse konverteringssystemet. Likud-politikeren Gila Gamliel kritiserte søndag ryktene om en sammenslåing av Arbeiderpartiet og Kadima. – Det stinker, sier Gamliel til Jerusalem Post. – Likud vil vinne neste valg og Benjamin Netanyahu vil bli den neste statsminister, legger hun til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart