Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Diesel til kraftverk og gass til matlaging

Onsdag vil Israel gjenoppta leveranser av drivstoff til Gaza-stripen, en uke etter terrorangrepet mot terminalen i Nahal Oz. To sivile israelere ble skutt på kloss hold under angrepet. De nye overføringene av diesel vil begrense seg til det som er nødvendig for å holde palestinernes kraftverk på Gaza-stripen i gang. I tillegg vil Israel også overføre gass som brukes til matlaging. Kilder i Israel og de Fatah-kontrollerte palestinske selvstyremyndighetene har fortalt at Hamas har brukt store deler av drivstoffet som tidligere er levert til militære formål. Israelske tjenestemenn understreker også at det er betydelige reserver av drivstoff på Gaza-stripen, men at Hamas utnytter de begrensede leveringene fra Israel i sin propagandakrig. Dette blir avvist av talsmenn fra Hamas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart