Diesel til kraftverk og gass til matlaging

Onsdag vil Israel gjenoppta leveranser av drivstoff til Gaza-stripen, en uke etter terrorangrepet mot terminalen i Nahal Oz. To sivile israelere ble skutt på kloss hold under angrepet. De nye overføringene av diesel vil begrense seg til det som er nødvendig for å holde palestinernes kraftverk på Gaza-stripen i gang. I tillegg vil Israel også overføre gass som brukes til matlaging. Kilder i Israel og de Fatah-kontrollerte palestinske selvstyremyndighetene har fortalt at Hamas har brukt store deler av drivstoffet som tidligere er levert til militære formål. Israelske tjenestemenn understreker også at det er betydelige reserver av drivstoff på Gaza-stripen, men at Hamas utnytter de begrensede leveringene fra Israel i sin propagandakrig. Dette blir avvist av talsmenn fra Hamas.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart