Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gaza er et hinder for etableringen av en palestinsk stat

Israels utenriksminister Tzipi Livni deltar på en internasjonal konferanse i det arabiske landet Qatar. Mandag talte hun til deltakerne. – Den største konflikten i dag er mellom moderate og ekstremister. Det er denne utfordringen hele [Midtøsten-]regionen står overfor. Gaza er ikke Israels problem. Gaza er et hinder for etableringen av en palestinsk stat, sa Livni. – Vi må forlate den utdaterte oppfattelsen av at den israelsk-palestinske konflikt er roten til ekstremisme, og forstå at vår evne til å løse konflikten avhenger av ekstremistenes evne til å forhindre oss fra å gjøre det, la Livni til. Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmad Tibi var også til stede i Qatar, og benyttet sjansen til å anklage Israel for apartheid under den åpne spørsmålsrunden etter Livnis foredrag. – Det faktum at du er et israelsk Knesset-medlem [tilsvarende stortingspolitiker], at du faktisk er viseordfører av Knesset, selv om du representerer [kun] 20 prosent av Israels befolkning, at du er her og kan si hva du ønsker – det er et bevis på at Israel er en demokratisk nasjon, svarte Livni.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart