Blodig dag på Gaza-stripen

Krigen mellom Israel og Hamas på Gaza-stripen ble kraftig trappet opp onsdag. Den første større trefningen var allerede like over midnatt, da fire Hamas-soldater ble drept i bydelen Sajawiya. I følge en militær kilde brukte palestinerne en moske til å skyte mot israelerne, og IDF så seg derfor tvunget til å svare på ilden. IDF fant senere eksplosiver inne i moskeen. Bygningen ble kraftig skadet, og bildene av dette har provosert den muslimske verden, skriver Ha’aretz. Tolv palestinere ble drept, inkludert fem barn under 16 år, da israelske kamphelikopter onsdag ettermiddag skjøt raketter mot hus i Juhad Al-Dik området. Hamas-talsmann Sami Abu Zuhri sier bevegelsens væpnede styrker har fått ordre om å "angripe zionistfienden over alt". Til sammen ble minst 20 palestinere drept i kampene onsdag, de fleste militante palestinere. Tre israelske soldater ble drept i et bakholdsangrep ved grensegjerdet onsdag morgen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart