Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Blodig dag på Gaza-stripen

Krigen mellom Israel og Hamas på Gaza-stripen ble kraftig trappet opp onsdag. Den første større trefningen var allerede like over midnatt, da fire Hamas-soldater ble drept i bydelen Sajawiya. I følge en militær kilde brukte palestinerne en moske til å skyte mot israelerne, og IDF så seg derfor tvunget til å svare på ilden. IDF fant senere eksplosiver inne i moskeen. Bygningen ble kraftig skadet, og bildene av dette har provosert den muslimske verden, skriver Ha’aretz. Tolv palestinere ble drept, inkludert fem barn under 16 år, da israelske kamphelikopter onsdag ettermiddag skjøt raketter mot hus i Juhad Al-Dik området. Hamas-talsmann Sami Abu Zuhri sier bevegelsens væpnede styrker har fått ordre om å "angripe zionistfienden over alt". Til sammen ble minst 20 palestinere drept i kampene onsdag, de fleste militante palestinere. Tre israelske soldater ble drept i et bakholdsangrep ved grensegjerdet onsdag morgen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart