Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Infiltrasjonsangrep stanset

På ny har terrorister fra Hamas-kontrollert område tilsynelatende forsøkt å rette et angrep mot en vital grenseovergang som leverer viktige varer til Gaza-stripen. Torsdag ble et infiltrasjonsforsøk av tre væpnede palestinere stanset ved grensestasjonen Kerem Shalom, som for tiden er hovedstasjonen for vareleveranser til Gaza-stripen. Angriperne ble oppdaget av en spesialavdeling med beduinsoldater i IDF. En av angriperne ble skutt og drept, den andre skadet og en tredje la på flukt. Israelske styrker jakter på mannen, opplyser IDF. Kerem Shalom-stasjonen ble stengt etter angrepsforsøket. Israel har begrenset leveransene av varer til Gaza-stripen etter det blodige kuppet Hamas gjennomførte i juni 2007. De siste ukene er blokkaden trappet opp som et svar på de stadige rakettangrepene mot sivile israelske boligområder rundt Gaza-stripen. 25. juni 2006 klarte terrorister å infiltrere Israel i Kerem Shalom-området. Det var i dette angrepet korporal Gilad Shalit ble kidnappet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart