Infiltrasjonsangrep stanset

På ny har terrorister fra Hamas-kontrollert område tilsynelatende forsøkt å rette et angrep mot en vital grenseovergang som leverer viktige varer til Gaza-stripen. Torsdag ble et infiltrasjonsforsøk av tre væpnede palestinere stanset ved grensestasjonen Kerem Shalom, som for tiden er hovedstasjonen for vareleveranser til Gaza-stripen. Angriperne ble oppdaget av en spesialavdeling med beduinsoldater i IDF. En av angriperne ble skutt og drept, den andre skadet og en tredje la på flukt. Israelske styrker jakter på mannen, opplyser IDF. Kerem Shalom-stasjonen ble stengt etter angrepsforsøket. Israel har begrenset leveransene av varer til Gaza-stripen etter det blodige kuppet Hamas gjennomførte i juni 2007. De siste ukene er blokkaden trappet opp som et svar på de stadige rakettangrepene mot sivile israelske boligområder rundt Gaza-stripen. 25. juni 2006 klarte terrorister å infiltrere Israel i Kerem Shalom-området. Det var i dette angrepet korporal Gilad Shalit ble kidnappet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart