Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Al Aqsa-terrorist drept under arrestasjon

Israelske styrker rykket inn i flyktningeleiren Balata i Nablus tidlig fredag morgen. Målet var å arrestere den palestinske terroristen Hani Al-Kabi, som er mistenkt for å planlegge forgiftning av israelske restaurantkunder i Ramat Gan. Al-Kabi var den lokale leder av terrororganisasjonen Al-Aqsa Martyrbrigader, i følge nyhetsbyrået Reuters. Soldater fra spesialstyrken Duvdevan omringet huset hvor Al-Kabi oppholdt seg sammen med Samir Abu Leil, en terrorist fra Islamsk Jihad. Da palestinerne ble bedt om å overgi seg åpnet minst én av dem ild mot de israelske soldatene. Al-Kabi ble drept i skuddvekslingen som fulgte. Abu Leil overgav seg. To rifler ble funnet i huset. De to palestinske restaurantarbeiderne som skulle legge gift i maten på restauranten i Ramat Gan ble arrestert 19. mars. Al-Kabi var den som skulle levere giftstoffet, i følge israelske sikkerhetsstyrker. IDF hevder terroristen var i direkte kontakt med Hizbollah, og at operasjonen fredag morgen forhindret minst et terrorangrep mot Israel under den jødiske påskehøytiden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart