Al Aqsa-terrorist drept under arrestasjon

Israelske styrker rykket inn i flyktningeleiren Balata i Nablus tidlig fredag morgen. Målet var å arrestere den palestinske terroristen Hani Al-Kabi, som er mistenkt for å planlegge forgiftning av israelske restaurantkunder i Ramat Gan. Al-Kabi var den lokale leder av terrororganisasjonen Al-Aqsa Martyrbrigader, i følge nyhetsbyrået Reuters. Soldater fra spesialstyrken Duvdevan omringet huset hvor Al-Kabi oppholdt seg sammen med Samir Abu Leil, en terrorist fra Islamsk Jihad. Da palestinerne ble bedt om å overgi seg åpnet minst én av dem ild mot de israelske soldatene. Al-Kabi ble drept i skuddvekslingen som fulgte. Abu Leil overgav seg. To rifler ble funnet i huset. De to palestinske restaurantarbeiderne som skulle legge gift i maten på restauranten i Ramat Gan ble arrestert 19. mars. Al-Kabi var den som skulle levere giftstoffet, i følge israelske sikkerhetsstyrker. IDF hevder terroristen var i direkte kontakt med Hizbollah, og at operasjonen fredag morgen forhindret minst et terrorangrep mot Israel under den jødiske påskehøytiden.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart