Iran smugler våpen til Gaza sjøveien

Iran har trappet opp sine forsøk på å smugle våpen inn til Gaza-kysten, opplyser militære kilder til Jerusalem Post. Iran sender raketter og annet avansert utstyr til Hamas og Islamsk Jihad ved hjelp av små flåter som blir sendt mot Gaza-kysten og plukket opp av palestinske fiskere. – Noen ganger får våre marineskip stanset dem, andre ganger går de gjennom, sier kildene. IDF har de siste månedene registrert en økning i iransk-produserte våpen på Gaza-stripen, inkludert raketter og granater. Noen av våpensystemene som nå brukes av terrorgruppene er alt for store til å kunne være smuglet gjennom tunnellene under Philadelphi-korridoren, mener kildene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart