Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg vil ikke iverksette Olmert-Abbas avtale

Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu varslet torsdag at han ikke vil føle seg bundet av noen fredsavtale som måtte bli inngått mellom Ehud Olmert og Mahmoud Abbas hvis han skulle bli statsminister etter neste Knesset-valg. – Dersom Olmert ikke vinner valget "kan du ikke kynisk og manipulerende tvinge på folket tiltak som de ikke ønsker", sa Netanyahu til avisen Makor Rishon. Meningsmålinger viser at Netanyahu ville vunnet valg både mot Ehud Olmert og Ehud Barak som hovedutfordrere. Etter planen skal det neste nasjonale valget i Israel avholdes i 2010, men datoen kan bli fremskjøvet dersom koalisjonsregjeringen smuldrere opp.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart