Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

51 prosent støtter bombeangrep mot sivile israelere

Et økende antall palestinere støtter bombeangrep mot sivile israelere. I juni 2006 gav 44,8 prosent sin støtte til denne krigsmetoden. I september 2006 hadde tallet økt til 48 prosent og nå er tallet 50,7 prosent, i følge en ny meningsmåling fra fra Jerusalem Media and Communications Center. På Gaza-stripen støtter hele 65,1 prosent selvmordsterror-angrep. På Vestbredden er tallet 42,3 prosent. Den palestinske befolkningen er delt i synet på rakettangrepene mot Israel. 39,3 prosent mener det er "nyttig" for palestinernes nasjonale interesse, 35,7 prosent mener det er skadelig. Undersøkelsen, som har en feilmargin på tre prosent, viste også at Hamas-statsminister Ismail Haniyeh er mer populær enn PA-formann Mahmoud Abbas. 1.190 palestinere deltok i undersøkelsen, i følge en omtale i Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart