51 prosent støtter bombeangrep mot sivile israelere

Et økende antall palestinere støtter bombeangrep mot sivile israelere. I juni 2006 gav 44,8 prosent sin støtte til denne krigsmetoden. I september 2006 hadde tallet økt til 48 prosent og nå er tallet 50,7 prosent, i følge en ny meningsmåling fra fra Jerusalem Media and Communications Center. På Gaza-stripen støtter hele 65,1 prosent selvmordsterror-angrep. På Vestbredden er tallet 42,3 prosent. Den palestinske befolkningen er delt i synet på rakettangrepene mot Israel. 39,3 prosent mener det er "nyttig" for palestinernes nasjonale interesse, 35,7 prosent mener det er skadelig. Undersøkelsen, som har en feilmargin på tre prosent, viste også at Hamas-statsminister Ismail Haniyeh er mer populær enn PA-formann Mahmoud Abbas. 1.190 palestinere deltok i undersøkelsen, i følge en omtale i Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart