Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Muslimsk antisemittisme er strategisk trussel mot Israel

Veksten i muslimsk antisemittisme, både i omfang og intensitet, har gjort den til en strategisk trussel mot Israel, skriver forfatterne av en ny rapport fra det halvoffisielle israelske instituttet Intelligence and Terrorism Information Center (ITIC). Opplæringen i jødehat blant muslimer er en barriere for fredsprosessen og hindrer normalisering mellom Israel og muslimske land. Det gir også den intellektuelle begrunnelsen for et politisk program for å eliminere den jødiske staten. – Disse fordommene er onde, for de er ikke bare teoretiske. Det er ideologisk oppvigleri fra stater og organisasjoner med det praktiske mål å oversette det i handling, sier Reuven Erlich i ITIC. Målet til den islamistiske antisemittismen er å gjøre den israelsk-palestinske konflikt om fra en nasjonal konflikt om landområder til en "historisk, kulturell og eksistensiell kamp for Islams herredømme". I følge rapporten har det vært en eksplosjon i antisemittisk litteratur i den muslimske verden det siste tiåret. Antisemittismen blir også eksportert til muslimer i Vesten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart