Muslimsk antisemittisme er strategisk trussel mot Israel

Veksten i muslimsk antisemittisme, både i omfang og intensitet, har gjort den til en strategisk trussel mot Israel, skriver forfatterne av en ny rapport fra det halvoffisielle israelske instituttet Intelligence and Terrorism Information Center (ITIC). Opplæringen i jødehat blant muslimer er en barriere for fredsprosessen og hindrer normalisering mellom Israel og muslimske land. Det gir også den intellektuelle begrunnelsen for et politisk program for å eliminere den jødiske staten. – Disse fordommene er onde, for de er ikke bare teoretiske. Det er ideologisk oppvigleri fra stater og organisasjoner med det praktiske mål å oversette det i handling, sier Reuven Erlich i ITIC. Målet til den islamistiske antisemittismen er å gjøre den israelsk-palestinske konflikt om fra en nasjonal konflikt om landområder til en "historisk, kulturell og eksistensiell kamp for Islams herredømme". I følge rapporten har det vært en eksplosjon i antisemittisk litteratur i den muslimske verden det siste tiåret. Antisemittismen blir også eksportert til muslimer i Vesten.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart