Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Flere land protesterte mot Libyas nazi-sammenligning

Onsdag kveld diskuterte FNs sikkerhetsråd situasjonen for innbyggerne på Gaza-stripen. Libyas viseambassadør til FN, Ibrahim Dabbashi, avsluttet et langt innlegg med å sammenligne palestinernes situasjon med konsentrasjonsleirene hvor nazistene utryddet jøder under andre verdenskrig. Straks etter at Dabbashi nevnte konsentrasjonsleirene, gikk Frankrikes ambassadør Jean-Maurice Ripert, USAs viseambassadør Alejandro Wolff, Storbritannias viseambassadør Karen Pierce, Belgias ambassadør Johan Verbeke og Costa Ricas viseambassdør i protest ut av møtet. Sør-Afrikas ambassadør, Dumisani Kumalo, avsluttet deretter møtet. – Vi tror ikke Libyas ordbruk tjener til å fremme fredsprosessen, forklarer Storbritannias viseambassadør. Libya er det eneste arabiske landet som for tiden er medlem av sikkerhetsrådet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart