Frykter høring i USA vil avsløre topphemmelig informasjon

I dag kommer den amerikanske administrasjonen til å gi, for første gang, omfattende detaljer om det syriske anlegget som ble ødelagt i et israelsk luftangrep 6. september 2007. Opplysningene kommer frem i en lukket høring i Kongressen, men en representant for den amerikanske etterretningen vil også gi en orientering til media i etterkant. – CIA kommer til å fortelle at anlegget Israel angrep var en atomreaktor for plutonium-produksjon, skrev Los Angeles Times onsdag. Det er også ventet at atomsamarbeidet mellom Syria og Nord-Korea vil bli dokumentert. Israel har ikke planer om å bryte den offisielle tausheten om operasjonen. Militærsensuren vil heller ikke endre sin innstilling. Det betyr at israelske medier bare kan gjengi opplysninger fra utenlandsk presse, uten å legge til sin egen informasjon. Israelske forsvarskilder frykter at lekkasjer fra Kongressen vil kunne provosere Damaskus til å trappe opp spenningsnivået i forhold til Israel. En farligere "ondskapens akse" (21.09.07) Syria: – Vi skjøt mot israelske fly over Syria (07.09.07)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart