Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Frykter høring i USA vil avsløre topphemmelig informasjon

I dag kommer den amerikanske administrasjonen til å gi, for første gang, omfattende detaljer om det syriske anlegget som ble ødelagt i et israelsk luftangrep 6. september 2007. Opplysningene kommer frem i en lukket høring i Kongressen, men en representant for den amerikanske etterretningen vil også gi en orientering til media i etterkant. – CIA kommer til å fortelle at anlegget Israel angrep var en atomreaktor for plutonium-produksjon, skrev Los Angeles Times onsdag. Det er også ventet at atomsamarbeidet mellom Syria og Nord-Korea vil bli dokumentert. Israel har ikke planer om å bryte den offisielle tausheten om operasjonen. Militærsensuren vil heller ikke endre sin innstilling. Det betyr at israelske medier bare kan gjengi opplysninger fra utenlandsk presse, uten å legge til sin egen informasjon. Israelske forsvarskilder frykter at lekkasjer fra Kongressen vil kunne provosere Damaskus til å trappe opp spenningsnivået i forhold til Israel. En farligere "ondskapens akse" (21.09.07) Syria: – Vi skjøt mot israelske fly over Syria (07.09.07)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart