Video viser nord-koreanere i atomanlegg

I følge den amerikanske avisen Washington Post vil et videoopptak fra det påståtte syriske atomanlegget være en sentral del av dokumentasjonen når amerikansk etterretning skal fortelle om Israels 6. september-angrep til medlemmer av Kongressen torsdag. Opptaket viser nord-koreanere som arbeider inne i anlegget. Det viser også at designet, både innvendig og utvendig, ligner den nord-koreanske reaktoren i Yongbyon "i en merkverdig grad". – Denne videoen overbeviste den israelske regjering og Bush-administrasjonen om at Nord-Korea hjalp til med å konstruere et atomanlegg for plutonium-produksjon i Syria, sier amerikanske tjenestemenn.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart