Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

IDF frykter al-Qaida kidnappinger

Det israelske forsvaret har strammet inn sikkerhetsbestemmelsene for de israelske bøndene som arbeider langs grensen til Jordan i Jordan-dalen. Tiltaket kommer på grunn av økende frykt for kidnappingsaksjoner gjennomført av terrorister med tilknytning til al-Qaida nettverket. – Dette er en virkelig trussel, sier en høyt rangert offiser i IDFs Sentralkommando til Jerusalem Post. – Det er ikke noen hemmelighet at al-Qaida samler seg mot våre grenser og kidnapping av en bonde eller en soldat ville vært en stor suksess [for dem], legger han til. Noen steder går grensegjerdet vest for den internasjonale grensen mellom Israel og Jordan. Israelske bønder må derfor krysse øst for gjerdet for å arbeide på jordstykker som fortsatt er på israelsk territorium. IDF har en egen brigade utplassert i Jordan-dalen, som gjennomfører en rekke patruljer langs grensen. Den har også utplassert vaktstillinger i området som er ekstra utsatt for infiltrasjon. Den jordanske hæren patruljerer ikke grenseområdet, men har et stort antall utsiktstårn med enslige vaktsoldater utplassert langs grensen. – Vi arbeider på jordene som før, sier Dubi Tal, lederen for regionrådet i Jordan-dalen. Han mener jordanerne er mer skremt av al-Qaida enn israelerne, og at de derfor gjør en god jobb med å vokte grensen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart