Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

To israelske vakter skutt og drept av palestinsk terrorist

En eller flere palestinske terrorister skjøt og drepte to israelske vakter ved industriparken Nitzane Shalom fredag morgen. Israelske forsvarsstyrker jakter angriperne. – Terroristene hadde opprinnelig som mål å infiltere Israel, men returnerte til industriparken fordi de ikke var i stand til å komme gjennom sikkerhetsbarrieren, rapporterer Hærens Radio. IDF mener terroristen kom fra Islamsk Jihad. De to drepte israelerne var begge i 50-årene. Industriparken Nitzane Shalom ligger ved den palestinske byen Tulkarm, like på grensen mellom Israel og Vestbredden. Områdets fabrikker gir jobb til mange palestinere, skriver Jerusalem Post. I august 2002 var det et liknende terrorangrep i industriparken, da den israelske arbeideren Shani Ladani (27) ble drept, melder Ha’aretz. Militante palestinere har også gjennomført andre angrep mot israelske mål i morgentimene. I Ramallah-området ble det kastet tre brannbomber mot et israelsk kjøretøy. To Kassam-raketter fra Gaza-stripen har slått ned for byen Ashkelon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart