Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fordømmer Hamas med navn

I en fersk uttalelse fra EU om den humanitære situasjonen på Gaza-stripen blir det gitt konkret fordømmelse av Hamas. Kun en sjelden gang tidligere har EU fordømt Hamas med navn, i følge en israelsk tjenestemann i utenriksdepartementet. EU uttrykker "stor bekymring" over at UNRWA har innstilt sitt humanitære arbeid på Gaza-stripen på grunn av drivstoffmangelen. Videre blir det krevd "jevne og ubegrensede leveranser av drivstoff" gjennom "kontrollert gjenåpning av grenseterminalene". Deretter rettes kritikken mot "Hamas og andre militante grupper". EU mener de "deler ansvaret for å forverre den humanitære situasjonen, inkludert gjennom å angripe grensestasjonene Nahal Oz og Kerem Shalom". – Presidentskapet i EU fordømmer slike handlinger, som bare fører til større lidelse for befolkningen, heter det i uttalelsen. Israel har anklaget Hamas for å angripe grensestasjonene for å stanse leveranser til Gaza-stripen, for deretter å kunne anklage Israel for den humanitære situasjonen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart