Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Krangler om Golan

Statsminister Ehud Olmert (Kadima) og opposisjonsleder Benjamin Netanyahu (Likud) kranglet om Golan-høydene i israelske medier i løpet av helgen. – Jeg synes det er overraskende at statsministeren er klar til å oppgi Golan-høydene før forhandlingene har begynt. Han handler uvørent og som en amatør. Dette er ikke måten å oppnå fred, sa Netanyahu. Statsministerens kontor svarte raskt med en skriftlig uttalelse. – Vi ønsker å gjenoppfriske Netanyahus hukommelse. Det var han som sendte en forretningsmann til Assad for å oppgi Golan-høydene på Israels vegne, selv før forhandlinger ble innledet, heter det i uttalelsen fra Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart