Palestiner dømt til døden for å ha gitt opplysninger til Israel

Dommere ved den lokale palestinske domstolen i Hebron har dømt en palestinsk mann til henretting ved skyting for samarbeid med israelsk sikkerhetstjeneste. Informasjonen mannen skal ha gitt, gjorde israelske styrker i stand til å lokalisere og drepe fire militante palestinere. – Palestinerne ser alvorlig på sine brødre som gir Israel informasjon om militante palestinere. Personer som er mistenkt for å være kollaboratører blir ofte drept vilkårlig, skriver nyhetsbyrået AP. I juni 2007 ble en palestiner drept mens han lå på sykehus i Nablus, fordi han var mistenkt for å samarbeide med Israel. Under den mest intense fasen av intifadaen var slike drap hyppige, men det er flere år siden noen sist ble dømt for en slik forbrytelse. Det gjenstår at domsavgjørelsen skal signeres av PA-formann Mahmoud Abbas.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart