IDF fastholder at småbarnsfamilie ble drept av Hamas-eksplosiver

Mandag morgen ble en palestinsk mor drept sammen med hennes fire små barn i Beit Hanun. Hamas-versjonen er at familien ble drept av en israelsk stridsvogn-granat, som om det var et bevisst angrep på et sivilt mål. De israelske forsvarsstyrkene har blankt avvist at de skjøt mot huset. En foreløpig etterforskning bekrefter at familien ble drept av sekundære eksplosjoner, utløst da et israelsk luftfartøy angrep to palestinske terrorister som oppholdt seg i nærheten av familiens bolig. Hamas-soldatene bar på store mengder eksplosiver, som ble utløst da de kom under angrep fra luften. IDF har ikke levert beviser for sine påstander, men opplyser at det er gjennomført en grundig undersøkelse av øverstkommanderende for Gaza-divisjonen, brigader Moshe Tamir, skriver Jerusalem Post. En ny og grundigere granskning av hendelsen er også varslet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart