Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Utsatte avsløring med vilje

Med avsløringen av etterretningsdetaljer fra atomanlegget som Israel ødela i Syria 6. september 2007 (bildet), ønsket Det hvite hus å sende klare signaler til Nord-Korea og Iran. – Til nord-koreanerne ønsket vi å gjøre det klinkende klart at vi vet mer om dem enn de tror, sa USAs president George W. Bush under en pressekonferanse tirsdag. – Vi har også interessert i å sende et budskap til Iran, og hele verden for den saks skyld, om hvor destabiliserende utvikling av atomvåpen vil være i Midtøsten. Det er avgjørende at vi arbeider sammen for å iverksette resolusjonene fra FNs sikkerhetsråd som skal tvinge Iran til å stanse sitt atomprogram, la Bush til.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart