Utsatte avsløring med vilje

Med avsløringen av etterretningsdetaljer fra atomanlegget som Israel ødela i Syria 6. september 2007 (bildet), ønsket Det hvite hus å sende klare signaler til Nord-Korea og Iran. – Til nord-koreanerne ønsket vi å gjøre det klinkende klart at vi vet mer om dem enn de tror, sa USAs president George W. Bush under en pressekonferanse tirsdag. – Vi har også interessert i å sende et budskap til Iran, og hele verden for den saks skyld, om hvor destabiliserende utvikling av atomvåpen vil være i Midtøsten. Det er avgjørende at vi arbeider sammen for å iverksette resolusjonene fra FNs sikkerhetsråd som skal tvinge Iran til å stanse sitt atomprogram, la Bush til.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart