Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kan ikke lenger forestille meg jødisk eksistens uten staten Israel

Michalis Firillas er en av redaktørene i den engelske utgaven til den israelske avisen Ha’aretz. I en artikkel beskriver han hvordan betydningen av Holocaust gradvis har gått opp for ham etter at han flyttet til Israel fra Hellas. Til slutt skriver han: "Gjennom årene har jeg hatt mye kritikk av staten Israel, men, ettersom tiden har gått og jeg forstod Holocaust bedre, jo mer har jeg forstått at det er mange der ute som fortsatt ikke forstår Holocausts redsel, og hvor enestående og betydningsfullt det var. Dette bare styrker min overbevisning om behovet for en jødisk stat. For å være ærlig var jeg ikke alltid en zionist, men bitterhet, hat og kunnskapsløshet av den typen som stadig kommer frem fra Irans president, Hizbollahs leder og Hamas har gjort meg til en. Deres råe antisemittisme, og ekkoet fra hele verden har fått meg til å tegne en rød linje:Jeg kan ikke lenger forestille meg fortsatt jødisk eksistens uten staten Israel. Jeg vil fortsette å kritisere Israel hvor jeg mener det er fortjent, og jeg vil fortsette å utfordre den seirende, linære fremstillingen til jødiske fanatikere. Holocaust gjør ikke jødene eller Israel ufeilbarlige. Det var heller ikke Holocaust alene som skapte Israel – det er post-kolonialistisk vrøvl fra hatefulle ekstremister. Men så lenge det er noen der ute som drømmer om et nytt Holocaust, vet jeg hvilken side jeg er på.".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart