Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel tilbyr «oppdelt ministat»

– Israel tilbyr palestinerne en oppdelt ministat på deler av Vestbredden, sier tjenestemenn i selvstyremyndighetene til Jerusalem Post. Den amerikanske administrasjonen skal, i følge de samme palestinske kildene, støtte det israelske tilbudet, men palestinerne mener det er "fullstendig uakseptabelt" og "provoserende". – Det er klart for oss at Israel ikke har noen planer om å trekke seg tilbake fra alle områdene de okkuperte i 1967, sier en tjenestemann. – Dersom israelerne og amerikanerne tror de noen gang kan finne en palestinsk leder som vil akseptere mindre enn 1967-grensene, lever de i en illusjon, legger han til. De siste ukene har israelske og palestinske forhandlere diskutert mer konkret hvor grensen skal gå mellom Israel og en fremtidig palestinsk stat.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart